Kauhavan LSK Business Parkissa järjestetään ensimmäiset Lakeus Maa ja Metsä-messut 5.-6.6.2020. Kolme maakuntaa yhdistävät messut esittelevät pohjalaista maatalous- ja metsäosaamista.

Vanhan Lentosotakoulun alue tarjoaa loistavat olosuhteet messujen järjestämiseen: 6 000 m2 hallitilaa, 4,5 ha asfaltoitua piha-aluetta ja noin 10 ha harvennuskelpoista metsämaata metsätyönäytöksiä varten. Metsätyönäytösten lisäksi alueella voi järjestää työnäytöksiä esim. klapikoneilla niille erikseen varatulla hakepohjaisella alueella sekä kyntö- ja muita maatalousaiheisia työnäytöksiä.

Alueella toimiva Lentohotelli tarjoaa näytteilleasettajille ja asiakkaille laadukkaat majoitustilat sekä erinomaiset puitteet erilaisiin asiakastapahtumiin esim. lennonjohtotornissa ja auditoriossa. Alueella on myös 600 hengen ruokala, joten ruokahuolto toimii messujen aikana! Lisätietoja alueesta: www.lskbusinesspark.fi www.lentohotelli.fi

Messujen kävijämääräksi odotetaan noin 10 000 henkeä. Alueelle tulevat autot ohjataan Kauhava-Ylivieska tieltä kiitotielle, josta ei parkkitila lopu. Linja-autoille on oma erillinen parkki-alue. Juna-asemalle on matkaa noin 2 km ja sieltä järjestetään erikseen kyyti messu alueelle.

Messuesite

Lataa messuesite (PDF)

MessuKARTTA

Lataa messukartta (PDF)