yhteistyossa2021

Lakeus Metsä 21 -messut

LSK BUSINESS PARK/ Kauhavan lentokentTÄ 29.–30.10.2021

Päivitys 9.10, mainoskampanjat käyntiin!

Messut rakentuu hienosti ja aloitimme mainoskampanjan Ilkka-Pohjalainen, Keskipohjanmaa, Keskisuomalainen, Vasabladet ja Maaseudun Tulevaisuus lehdissä. MTV3 tulee mainos 26.-29.10. Lisäksi jaammme banderolleja maakuntiin, mikäli teiltä löytyy hyviä paikkoja banderollille, ilmoittakaa niin tuomme mainoksen pihaan. Laitamme lisäksi A4 ja A3 kokoisia mainoksia kaikille näytteilleasettajille niin voitte itse tulostaa ja laittaa liikkeisiinne.
Olemme  lisänneet demo-alueen, paikkojen koko noin 30x30 metriä, mikäli haluatte esim. kuormausnäytöksiä laittakaa viestiä.

Hallit on jo aikalailla täynnä, ulkona vielä olis hyviä paikkoja ja lisää saamme järjestettyä!! TILAA ON. Huomaa näytösalue, aluekoot esim. 30x30 metriä, hinta 350!!
Tässä tietoa...
www.lakeusmessut.fi

PÄIVITYS 2.10, SOPIMUS RINTA-JOUPIN AUTOLIIKE, MESSUPORUKAT JA ENNAKKOLIPUT

LakeusMetsä21- messualue alkaa olemaan hyvällä mallilla. Eilen teimme sopimuksen Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa, sopimus kattaa laajan mainonta yhteistyön ja tietysti mahtavan messualueen 1-hallista. Messuilla pääsee myös koeajamaan laajan kattauksen hyöty-ajoneuvoja.

Nyt kannattaa jo alkaa suunnittelemaan matkaa messuille ja varata linja-autot matkalle. Linja-auto porukoille lipun hinta messuille 10 €/kpl, norm. 15 €/kpl. Lippu kattaa molemmat messupäivät. Lisäksi arvomme 2 linja-autoporukkaa joille palautamme lippurahat, ne voi käyttää esim. virvokkeisiin messu-alueella. Kuskeille olemme varanneet Lentohotellin saunakabinetin messujen ajaksi, vaihtokalsarit mukaan!? Ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MIETAAN JUSSI MESSUISÄNNÄKSI !

 LakeusMetsä21- messujen järjestelyt etenee hyvää vauhtia ja uusia näytteilleasettajia tulee päivittäin. Paikkoja on vielä hyvin ja uusia saadaan mikäli paikat alkaa loppumaan. JA SITTEN LÖPINÄT SIKSEEN...Tänään sovimme SUOMI LEGENDAN eli MIETAAN JUSSIN kanssa että hän tulee hoitamaan messujen juttelupuolen omalla persoonallisella tyylillään. Nyt kannattaa varata näyttelyosasto ja katotaan kenen laitteita JUSSI kehuu eniten, Pohjalaisilla voi olla pieni etulyöntiasema. Nyt kaksi legendaa kohtaa, Suomen perinteisin tapahtumapaikka ja Suomen tunnetuin hiihtäjä.

LAKEUSMETSÄ21- MESSUT Rakentuu suunnitelmien mukaan

Näytteilleasettajalista ja kotisivut päivitetty. Uutena mm. #RealMachinery. Messuille tulossa jo nyt hyvä kattaus metsäalan johtavia toimijoita, konevalmistajat, mhyt, puunostajia ym. Nyt messualue käsittää 3000 m2 sisätilaa, n. 1 ha asfaltti "plattaa", johon kuuluu legendaarinen juhannusjuhlien päälavan paikka, "Laivueen aukio". Lisää näytteilleasettajia mahtuu ja asfaltoitua "plattaa" on hehtaarikaupalla.

Nyt kannattaa ilmoittautua.

Saimme lisää yhteistyökumppaneita mukaan. Nyt mukana, pääyhteistykumppanuus: Metsäkoneet #Ponsse, isäntälinja #Hankkija ja kuljetuskalusto #NiemiKorpi, Iveco .

Muut kumppanit, kaikkien jo ekaluokalla oppima #ABC, kaikkien pohjalaisten oma #POP-pankki, legendaarinen tapahtumapaikka #LSKBusinessPark, tapahtumia jo vuodesta 1945, #lentäjienjuhannus, hyvien unien #Lentohotelli sekä tietysti #Kauhavankaupunki. www.lakeusmessut.fi

 

Kauhavan lentokentällä 29.–30.10.2021

Covid-19 tilanteen vuoksi olemme siirtäneet päätöstä messujen järjestämiseksi mahdollisimman myöhään, mutta nyt vallitsevan tilanteen ja THL:n raporttien, mukaan messujen järjestäminen turvallisuusehtoja noudattamalla on turvallista. Seuraamme päivittäin tilannetta ja ilmoitamme välittömästi, mikäli tilanne muuttuu.

Nyt varattu messualue käsittää 3000 m2 sisätilaa ja n. 10 000 m2 asfaltoitua pihatilaa. Yleisö odotuksena on n. 2500 henkeä/päivä.

Messut on tarkoitettu metsätalouden ja siihen liittyvien toimintojen esittelyyn. Asiakkaina konevalmistajat, maahantuojat, metsäyhtiöt ja kaikki metsätalouden piiriin kuuluvat tahot. Yleisön ollessa koneyrittäjät työntekijöineen, metsänomistajat ja metsätalouden parissa työskentelevät, saamme pidettyä todelliset ammattimessut. Pääyhteistyökumppaneina messuilla on Hankkija, Ponsse ja Niemi-Korpi.

Lataa tiedote (PDF)

Vuodelle 2022 järjestämme uusia messuja seuraavasti:

Lakeus Moto, ATV ja Kelkka -messut

Messujen osastomyynti aloitetaan lokakuun aikana. Tästä on tarkoitus tehdä vuosittainen messutapahtuma. Messut järjestetään, huhtikuun 2022 aikana, päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Lakeus Maa ja Metsä -messut

Messut on tarkoitus järjestää vuonna 2022 samoilla suunnitelmilla, kuin keväällä 2020.

Kaikki messut järjestetään LSK Business Parkin alueella, joka on jo nyt kevään messujen valmistelujen aikana osoittautunut aivan loistavaksi paikaksi, voisi sanoa, että Suomen parhaaksi paikaksi järjestää erilaisia messutapahtumia. Alueelta löytyy asfaltoitua piha-aluetta, riittävästi sisätilaa, mahdollisuus erilaisiin työnäytöksiin ja koeajoihin. Lisäksi aivan messualueen vierestä löytyy hotelli ja ruokala. Olemme tehneet LSK Business Parkin kanssa monivuotisen sopimuksen tapahtumien järjestämisestä alueella. Alueella on mahdollista järjestää myös erilaisia tuote-esittelyjä sekä myynti- ja asiakaspäiviä.

www.lakeusmessut.fi
http://www.lskbusinesspark.fi/
https://www.lentohotelli.fi

Yhteistyöterveisin
Lakeus Messut
Seppo Riihimäki